Vakantiehuis Les Combrailles

Vakantiehuis Les Combrailles

Ons volledig ingerichte vakantiehuis ligt een paar kilometer van het dorpje Ronnet, aan het einde van een doodlopende weg, vrijstaand en op ca 6 kilometer van onze boerderij/chambres d’hôtes “Champeaux”. De gite is voor max. 5 personen ingericht en prima geschikt om alleen, of samen met onze gite Auvergne te huren.  Aangezien beide vakantiehuizen op 100 meter afstand van elkaar gelegen zijn kunt u zowel met uw gezin als ook met een groep bij ons terecht (max. 10 personen) terwijl uw rust en privacy gewaarborgd zijn.

Het huis bevindt zich op een perceel van ca 1000 m2. Direct aan het huis bevindt zich een terras met houten overkapping, zodat u heerlijk beschut kunt zitten, daarnaast bevindt er zich nog een verhoogd terras in de tuin waar u kunt barbecueën en aan de zijkant van het huis ligt een grasveld waar u heerlijk kunt zonnen.

De bewoonbare oppervlakte in het huis bedraagt ca 120 m2, verdeeld over 2 etages.

Op de begane grond is een ruime leefkeuken, een ruime woonkamer met veel lichtinval en openhaard en via de openslaande deuren komt u uit op het terras. De vernieuwde badkamer, een aparte ruimte voor het toilet en een wasmachine maken het verhaal compleet.

De 1e verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 1 kamer met 2 één-persoonsbedden. Tevens is er nog een 3e (kleine) kamer. Indien men voor 5 personen boekt, zal voor de 5e persoon een opklapbed of babybedje bijgezet worden. Om te voorkomen dat men ’s nachts beneden naar het toilet moet, hebben we ook op de 1e verdieping, in een aparte ruimte, een toilet geplaatst (sanibroyeur).

Voor uw inkopen kunt u terecht in het nabijgelegen Commentry of Neris les Bains  (kuuroord en golfbaan) en uiteraard kunt u altijd gebruik maken van de faciliteiten die onze Chambres d’hôtes Champeaux u biedt, zoals het zwembad, de jeu de boules-baan, de barbecue-avond of om gewoon gezellig met de andere gasten ervaringen en tips uit te wisselen.

De gite wordt enkel per week, van zaterdag tot zaterdag, verhuurd en de prijs is gebaseerd op 2 personen.

Hoogseizoen:                                                                                      € 575,00
 Laagseizoen (uitgezonderd feestdagen)                                     € 475,00

Voor elke persoon extra berekenen wij € 40,00 p.p.w.

Indien de gite 2 weken aaneengesloten wordt gehuurd, geven wij op de 2e week € 50,00 en bij 3 aanééngesloten weken op de 3e week € 75,00 korting.

Bovenstaand weekprijzen zijn inclusief:
-bedlinnen (alle bedden zijn opgemaakt)
-keukenlinnen
-badlinnen
-elektraverbruik (tot 10 kw/u per dag of 70 kw/u per week)
-in de winterperiode (laagseizoen) 1 kruiwagen hout voor de openhaard

Genoemde weekprijzen zijn exclusief:
-verplichte eindschoonmaak ad € 50,00
-verbruik elektra boven de 70 kw/u per week ad € 0,15 per kw/u
-verbruik stookolie (winterperiode), dit wordt in overleg nader bepaald.

Annuleringsvoorwaarden

WhatsApp WhatsApp us